Muren verdiep op de helft

Na 3 weken niet op de bouw gewerkt te kunnen hebben, zijn we afgelopen weekend er weer kunnen invliegen. We hebben goed kunnen doorwerken met als resultaat dat praktisch gezien alle muren al halverwege zijn qua hoogte.

Een foto reportage ...


1e laag muur badkamer & blokken betonbalk

In het laatste weekend van juli hebben we de 1e laag van onze binnenmuren afgewerkt: de 1e laag van de badkamer.

Na het voltooien van de 1e laag, zijn we begonnen met het slijpen van de blokken die langs of op de betonnenbalk dienen geplaatst te worden.

Start eerste laag 1e verdiep

Op zaterdag 18 juli zijn we begonnen met het metsen van de 1ste laag van het verdiep. Aangezien we ons binnenblok verlijmen moet ook deze in elke richting waterpas liggen!

Profielen geplaatst, brugje & valbescherming gemaakt

De zaterdag 11 juli hebben we de profielen geplaatst, een brugje en valbescherming gemaakt zodat niemand in het diepe trapgat kan vallen en we veilig van het ene gedeelte naar het andere kunnen!

Laatste blokken geleverd en bouwlift geplaatst

Op vrijdag 10 juli werden de laatste blokken voor onze binnenmuren geleverd en hebben we onze bouwlift op haar plaatst gezet.

Tijdens het 1ste weekend van juli, hebben we nog eerst een betonnen plaat gestort zodat onze bouwlift waterpas en stabiel staat!


Betonbalk ontkist

Het is inmiddels 2 maanden geleden dat we nog een berichtje hebben gepost ... We hebben wel niet stilgezeten tijdens de vakantie!

Tijdens het laatste weekend van juni, hebben we de betonnen balk ontkist en al enkele blokken naar bovengebracht ...

Op de 2de foto zie je restanten van de PLS500 blokken die we in de betonnen balk hebben ingestort.

Op de locatie waar we de restanten hebben ingestort, dienen de buizen van het ventilatie systeem doorheen de betonnen balk te gaan. Als we deze leidingen van het ventilatiesysteem gaan leggen, hoeven we de stukken maar weg te kappen.