Randbekisting vloerplaat klaar

Afgelopen vrijdag eveneens begonnen met het maken van de randbekisting van de vloerplaat. Deze was zaterdagavond klaar onder het alziend oog van onze jongste dochter. Wel moeten we erbij vermeldden dat afgelopen weekend we al héél wat voorbereidend werk hadden geleverd door de bekistingspanelen al te maken zodat we ze maar hoefden te plaatsen.

Nu nog de bekisting van de keldertrap & de technische koker. Tevens nog op enkele plaatsen de nodige planken voorzien om te voorkomen dat beton tijdens het gieten via spleten de kelder binnenstroomt.

Ten slotte zijn we alvast begonnen met de wapening te leggen voor de druklaag ...

Een foto reportage ...

Welfsels gelegd

Afgelopen vrijdag hebben we de welfsels gelegd. Hierbij hebben we hulp gekregen van onze neefjes Dennis & Timmy. Een dikke merci gasten om ons uit de nood te helpen!!! Normaal zou een ander neefje helpen ... Glenn. Echter heeft hij een ongelukje gehad waardoor hij nu met zijn hand in de gips ligt. Spoedig herstel makker!

Eén ding hebben we afgelopen vrijdag wel geleerd. Bij het leggen van welfsels dien je wel minstens met 3 man zijn. Eén voor het vasthaken van de te leggen welfsel en twee voor het leggen van de welfsel.

Een foto reportage ...